Climate Planet in Utrecht!

Van 6 oktober t/m 3 november staat deze 20 meter hoge wereldbol op het nieuwe Jaarbeursplein in Utrecht. De Climate Planet biedt een ongekend indrukwekkend beeld van de aarde. In een ruimtereis word je meegenomen van de Big Bang tot in de verre toekomst. De 360 graden film toont de urgentie van klimaatverandering en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst.

Première​​​​​​​ op 6 oktober
Op zaterdag 6 oktober opent Climate Planet haar deuren met een spetterende opening. De hele maand oktober is dit dé locatie voor duurzame bedrijfsbijeenkomsten, voor een bijzonder scholenprogramma en natuurlijk voor iedereen die dit niet wil missen.

Onze jeugd is de toekomst
Op deze leerzame ruimtereis beseffen kinderen, jongeren en studenten hoe bijzonder en fragiel de aarde is. Een belangrijk inzicht voor onze nieuwe generatie aardbewoners. Het bezoek is te combineren met een gratis lespakket over de Global Goals. Dit pakket biedt de juiste vragen om leerlingen spelenderwijs na te laten nadenken over hun eigen keuzes, impact en mogelijkheden voor een duurzame toekomst.

Evenementenlocatie voor duurzame bedrijven
De Climate Planet is voor zakelijk en duurzaam Nederland bovendien dé evenementenlocatie in oktober. De locatie biedt plek aan 300 gasten. Host een ontbijt, borrel of relatiemiddag, of stel zelf een programma samen. De wereldbol biedt gegarandeerd succes en een spectaculaire ervaring.

Climate Planet is er voor iedereen
Natuurlijk is Climate Planet er voor iedereen. Toegangskaarten zijn te bestellen op www.climateplanet.nl

Initiatiefnemers
De Climate Planet wordt georganiseerd door Utrecht4GlobalGoals in samenwerking met Gemeente Utrecht, de Deense initiatiefnemers Global Citizens, bedrijven en vele organisaties.

SHARE: