Utrecht4GlobalGifts

De Utrechtse wereldpakketten waren jarenlang een succes als kerstpakket. Met regelmaat krijgen we nog steeds de vraag of de producten nog verkrijgbaar zijn. Jazeker!

Onze partner EchtWaar maakt het hele jaar door Global Gifts. Op zoek naar mooie relatiegeschenken, bedankjes, cadeaus of (kerst)pakketten die iets vertellen over Utrecht als actieve Global Goals-stad? Bekijk hier een overzicht van de producten die nu beschikbaar zijn. Heb je een vraag of wens, neem rechtstreeks contact op met info@echtwaar.nl Houd rekening met levertijd bij grote bestellingen (10+).

EchtWaar

Bij werkplaats van EchtWaar worden ambachtelijke producten gemaakt door mensen die op de reguliere arbeidsmarkt moeilijk aan het werk komen. Iedereen werkt binnen zijn mogelijkheden mee aan het maken van de producten. Daardoor verhoogt de deelname aan de samenleving en het gevoel van eigenwaarde. Duurzame producten, veel hergebruikte materialen en een steuntje in de rug voor een kwetsbare groep mensen. Zo zitten de Global Goals verankerd in alles wat EchtWaar doet.